Nike Blazer Low Goedkoop
#1
In tegenstelling tot de vorige opties, kiest dit paar voor een vleugje matiging, waarbij de vervaagde behandeling alleen wordt toegepast op de Swoosh- en hiel-tab. Nike Blazer Heren/Dames De onderlagen van zwarte poke onder een lichte, gebarsten witte coating, een die beter past bij de suedes elders. Deze panelen, die het profiel omsluiten zoals bij de teen- en oogsteunen, worden vervolgens gecombineerd met gebleekte witte veters, enkele licht vergeelde nylon tongen en een vergelijkbare gebroken witte tussenzool.

[Изображение: 21febnkbar774.jpg]

Nike Sportswear houdt ervan om je beslissingen moeilijk te maken door tonnen dope looks aan te bieden en hier zijn drie nieuwe kleurstellingen van de Nike Blazer Schoenen die zo indrukwekkend zijn dat je er misschien moeilijk tussen kunt kiezen. Dit trio houdt het zo eenvoudig mogelijk met een monochroom canvas bovenwerk met een ton-sur-ton leren Swoosh plus een contrasterende kickplate op de voorkant van een verder witte zool. En elk voegt slechts een vleugje kleur toe aan de tong, zodat je paarse paar een roze hit heeft, terwijl de greens perfect zijn voor St.Patty's Day met hun gouden branding.

Een paar maanden terug kijken op de maat? Nike Blazer Mid te Koop gezamenlijke release, zou je deze nieuwe colorway van de Nike Blazer Low ND kunnen verwarren met een andere maat? 10-jarig jubileumaanbieding. Deze worden niet geassocieerd met het sneaker-etablissement, maar gewoon een op zichzelf staand Nike Sportswear-product met een schone bovenkleur met een witte gevulkaniseerde tussenzool. De schoen zelf heeft de golf van de San Francisco Giants World Series misschien net zo gemist, maar we weten zeker dat Frisco-fans deze nog steeds met trots zullen rocken.

Met een gladde witte lederen basis, gebruikt het de rubberen Swoosh en biesdetails om het kleurenpalet uit te breiden. Nike Blazer Low Goedkoop De Swoosh is in een oranje Bright Crimson-tint, die ook is aangebracht op overlays op de voorvoet en hiel. Rondom dit logo bevinden zich stroken aqua - die ook op de hiellip wordt gebruikt - en Blue Void, een donkere marine in tegenstelling tot de vrolijkere bovengenoemde kleuren. Het design is afgewerkt met NIKE geborduurd in Bright Crimson op de hiel.

Voordat de Kopen Nike Blazer Mid mogelijk een opwachting maakt in Virgil Abloh's geruchten vervolg "The Twenty" -collectie, geeft hij zijn zelfredzame experimentele kant toe. Voor de volgende ‘Infinite’ iteratie van Nike Sportswear's D / MS / X-label heeft het iconische silhouet een eenvoudig ‘zwart / wit’ kleurenschema aangenomen. In één oogopslag lijkt het tweekleurige palet en het niet-traditionele ontwerp van het aanstaande paar op een pagina uit het samenwerkingsarsenaal van Sacai, maar een gebrek aan gelaagde swooshes en tongen verwerpen die gedachte.

http://www.dameshoe.com
Отговори
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)