adidas gazelle stitch and turn
#1
[Изображение: Gazelle_sko_Pink_BY9544.jpg]
En del af Star Wars: The nicestilly.com Mandalorian Collection, denne iteration af adidas Gazelle er inspireret af Darksaber. Udført i et farveskema med sorte, sølvmetalliske og grå farver leveres Star Wars x adidas Gazelle Darksaber med glødende Three Stripes, der ærer den legendariske lysblad med blad. Det samme motiv, der findes på de tre striber, findes på hælfanen, grå snørebånd og såler, grafiske indlægssåler, sort læderfor og en sort lædertunge med præget Trefoil-branding afrunder hovedfunktionerne i skoen.

Gazelle er utvivlsomt en af de mest berømte og ikoniske sko, der nogensinde er adidas sko tilbud mænd produceret af adidas og har en lang historie, der går tilbage til midten af 60'erne. Selvom skoen kan betragtes som relativt forenklet i moderne forstand, har dens beskedne og rene udseende silhuet elsket den til sine mange fans lige siden og sikret, at den har været i stort set kontinuerlig produktion i 50 år.

Gazelle startede som en alsidig sportssneaker, men fandt vej til gaderne, hvor den overgår stil, alder, køn og tid. Disse kvinders sko har premium-læder og adidas gazelle stitch and turn ruskindsoverdel med premium læderfor. Minimalt syet med autentiske T-tå, guldfolielogoer og strukturerede, off-white sidevægge, de er altid på mode og altid tro mod Adidas-arv. Overdel i læder og ruskind. Ydersål i gummi. Kontrast Trefoil på hælplaster. Guldfolie Gazelle logo på kvartpanel. Importeret. "

Når det kommer til fodtøj, kan intet mere øjeblikkeligt genkendes end de berømte tre striber. Det Stilfuldt er et ikonisk symbol på modeindustrien og hjælper med at cementere Adidas 'plads som en koloss af spillet. Hvad der dog ikke er så let at skelne om, er de enkelte trænere selv - især en række adidas Originals, der anvender de tre striber. Som den næststørste trænerproducent i verden er adidas kendt for deres konstante stræben efter innovation.

https://www.nicestilly.com/
Отговори
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)