Pandora Charms Clips Goedkoop
#1
Pandora Charms Clips Goedkoop
[Изображение: 798028_RGB.JPG]

Pandora stopt twee keer per jaar met langzaam verkopende charmes, en volgens Wu, die een hele sectie op haar blog heeft gewijd aan zeldzame charmes, is er onder fans een honger naar deze stopgezette items. 
Pandora Charms Clips Dames, verkopen en ruilen vaak op Facebook - een fangroep in Maleisië heeft bijna 16.000 leden en een andere in Australië heeft bijna 10.000 - of zoeken op eBay naar zeldzame charmes.

Pandora Charms Clips Heren wil zijn winkels interactiever maken. Op de nieuwste locatie van het bedrijf, in het winkelcentrum Westfield World Trade Center in het centrum van Manhattan, staan touchscreens waarmee shoppers productinformatie kunnen opzoeken. De winkel beschikt ook over een hologramapparaat dat opgeblazen 3D-afbeeldingen van elke charme weergeeft, zodat shoppers "al het vakmanschap kunnen waarderen dat 
in Pandora Charms Clips Nederland zit", legde Laurie McDonald, de Amerikaanse algemeen directeur van het merk, uit tijdens de winkelopening vorige week.

Retailexperts zijn het erover eens dat de charmes en bedelarmbanden van Pandora Charms Clips Goedkoop een ongelooflijke run hebben gehad - en die run kan doorgaan. Maar geen enkele sieradenlook blijft voor altijd hot, en sommigen denken dat de kernproducten van Pandora, die net zo herkenbaar zijn als een klassieke Coach-tas, gewoon uit de mode raken.
Отговори
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)