nike air force 1 shadow wit
#1
[Изображение: 184873.jpg]
Met het iconische Air Force 1-silhouet heeft de 'Shadow' een speels gedeconstrueerd nike schoenen dames bovenwerk gekregen. De Nike swooshes zitten bovenop elkaar, terwijl de overdreven gestapelde tussenzool een 'Air'-lipje aan de zijkant heeft.

Als het gaat om de Nike Air Force 1 Shadow, is de veiligste gok om het onverwachte te verwachten;nike air force 1 shadow wit de talloze kleuren en texturen waarin het silhouet is gekleed, bewijzen dat de kleurstellingen van de Air Force 1-variant net zo experimenteel kunnen worden als het gedeconstrueerde model zelf. Voor het volgende arrangement wordt de Shadow aangeraakt met een mix van gedempte pastelkleuren voor een levensstijlvriendelijke stijl.

Het witte gladde leren bovenwerk wordt onderschept door overlays van gebroken wit getrommeld leer. In echte Shadow-mode vertonen de vetersteunen,productenable teen en hiel een gelaagde look die gebruik maakt van "Pink Oxford"-getinte elementen. Deze zachte tint wordt ook toegepast op de Swoosh die op de zijkant is gedrukt, die wordt overlapt door een paars stuk "Amethyst Ash". Een rubberen overlay met het AIR-merk is aan de hiel toegevoegd om dit roze en paars geaccentueerde ontwerp af te ronden.

Nike's nieuwe 'Shadow'-reeks is geïnspireerd nieuwste nike schoenen op vrouwen die veranderingskrachten zijn, waarbij verschillende bekende stijlen worden bijgewerkt met praktische en coole details. Deze versie van de klassieke 'Air Force 1' heeft een hogere tussenzool en uitgeholde buitenzool, zodat je meer lift krijgt zonder de zwaarte. Het is gelaagd met extra hiellipjes die er subtiel uitzien, dankzij de geheel witte kleurstelling.

https://www.productenable.com/
Отговори
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)